Contact

Contacteer ons

Werk aan uw lichaam met een ervaren kinesist

Op zoek naar een ervaren kinesist in Zonhoven? Contacteer dan Kine Cindy Beutjens. In deze veelzijdige kinepraktijk ontvangt u een persoonlijke behandeling die volledig wordt toegespitst op uw klachten en problemen. Alles wordt in het werk gesteld om naar een vlotte revalidatie toe te werken.

Kinesisten

Maak kennis met de ervaren kinesisten uit de praktijk. Kinesist Cindy Beutjens, Sanne Tielens en Kennith Lambeets zijn alle drie geconventioneerd. Dit betekent dat ze in overeenkomst met het RIZIV en de ziekenfondsen werken en de officiële tarieven aanrekenen. Zowel administratief als medisch mag u dus rekenen op het professionalisme van deze drie kinesisten.

Behandelingen

De praktijk beschikt daarnaast over uitgebreide mogelijkheden aan kinesitherapie. Wat uw lichamelijke klachten ook zijn, u zal er zeker een behandeling op maat vinden. Cindy Beutjens en Sanne Tielens luisteren steeds aandachtig naar uw bevindingen om daarna in overleg met u de beste therapie te selecteren. Algemene klachten, sporters, ouderen, revaliderende patiënten, iedereen is welkom bij Kinesist Cindy Beutjens in Zonhoven.

Contact

Contacteer de kinepraktijk vandaag nog via het contactformulier of maak telefonisch een afspraak.

Kine

Contacteer ons!
0477 48 50 74